Πετρούπολη (Skopeftirio)

ΣΚΟΠΕΥΤΗΡΙΟXCOBike

Ο Ποδηλατικός και Δρομικός Σύλλογος ΟΔΥΣΣΕΑΣ Πετρούπολης διοργανώνει αγώνα Ορεινής Ποδηλασίας MTB XCO. Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό καλεντάρι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Ημέρα διεξαγωγής:

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017, με ώρα εκκίνησης 11.00

Η τοποθεσία είναι η πόλη της Πετρούπολης στους πρόποδες του Ποικίλου όρους. Ο χώρος της εκκίνησης είναι στο τέρμα της οδού Σουλίου (αρ.255). Ο αγώνας διοργανώνεται με τους κανονισμούς της Ε.Ο.Ποδηλασίας, και πιο συγκεκριμένα στο άθλημα της Ορεινής Ποδηλασίας.

 

O αγώνας αποτελεί την 3η αγωνιστική του Αττικού Κυπέλλου Ορεινής Ποδηλασίας 2017

 

Αγωνιστικό Πρόγραμμα:

Κύριακή 7η Μαΐου 2017

09.00 – 10.30 Κατάθεση δελτίων, παραλαβή αριθμών αγώνα, όλων των κατηγοριών

10.30 Τεχνικό Συνέδριο

11.00 Κατηγορίες: Παίδων (45’), OPENFUNΆνδρες - Γυναίκες

12.00 Κατηγορίες: Γυναικών,Νεανίδων (75’) Masters/OPENX-PERT (75)’

13.30 Κατηγορίες Ανδρών (90’), Εφήβων (75’)

15.30 Απονομές

 

Λεπτομέρειες διαδρομής: Η συνολική απόσταση είναι 4.5km, δασικά μονοπάτια και τεχνικά ανηφορικά και κατηφορικά μονοπάτια (trails). ΠεριοχήΤροφοδοσίας: Μια (1) δίπλα στην περιοχή Εκκίνησης/Τερματισμού. Μόνο εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποι–μηχανικοί ομάδων θα έχουν πρόσβαση στηνζ ώνη τροφοδοσίας, τεχνικής βοήθειας και θα φέρουν καρτελάκι που θα τους παραχωρηθεί από τον διοργανωτή. Οι ομάδες θα λαμβάνουν ένα πάσο ανά τρεις αγωνιζόμενους, ανά εκκίνηση. Ο κανονισμός του 80% ή της απόσυρσης αθλητών που χάνουν γύρο, θα αποφασιστεί από την αγωνοδίκη επιτροπή και θα ανακοινωθεί στους αθλητές, στο τεχνικό συνέδριο.

Συμμετοχή: Στους διασυλλογικούς αγώνες Ανδρών, Γυναικών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Μάστερς οι ποδηλάτες υποχρεούνται να διαθέτουν αγωνιστικό δελτίο ΕΟΠ ή άλλης ποδηλατικής ομοσπονδίας, ενεργό για το 2017. Στις κατηγορίες ΟΠΕΝ συμμετέχουν όποιος δεν έχει εκδώσει δελτίο ΕΟΠ για το 2017 στις κατηγορίες που αναφέρονται στην προκήρυξη. Άρρενες συμμετέχοντες 13 ως 19 ετών καθώς και όλες οι Γυναίκες συμμετέχουν στην κατηγορία ΟΠΕΝ FUN, υποχρεωτικά. Άνδρες από 19 ετών και άνω επιλέγουν σε ποιά κατηγορία ΟΠΕΝ (FUN ή XPERT) θα συμμετάσχουν. Οι δηλώσεις συμμετοχής ολοκληρώνονται την

Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017

Οι ποδηλάτες μέλη – σωματείων, που συμμετέχουν στις αγωνιστικές κατηγορίες (πλην Masters) δηλώνονται μέσω τους σωματείου τους, σε συγκεντρωτική δήλωση συμμετοχής, όπου θα αναγράφεται τουλάχιστον το Ονοματεπώνυμο, ο Αριθμός Δελτίου, το Έτος Γέννησης και η Κατηγορία του αγωνιζόμενου. Το σωματείο θα αποστείλει την δήλωση συμμετοχής του, στην ηλεκτρονική διεύθυνση

pdsodysseas@hotmail.gr

Masters και ΟΠΕΝ αθλητές δηλώνονται, απευθείας και ατομικά μέσω της ιστοσελίδας του Αττικού Κυπέλλου: http://mtb-cup.com/DilwsiSymmetoxis/dilwstehlektronika%23.html

 

Παράβολο συμμετοχής: Για τις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, Νεανίδων, Μάστερς και ΟΠΕΝ η συμμετοχή κοστίζει 10,-€. Το παράβολο καταβάλλεται στην Γραμματεία των αγώνων, ατομικά ή ομαδικά, κατά την παραλαβή των αριθμών αγώνα. Στην κατηγορία Παίδων, η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Απονομές Επάθλων: Στην περιοχή της Εκκίνησης/Τερματισμού. Ο Νικητής στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων, Γυναικών, Νεανίδων, Παίδων, Μάστερς/OPEN X-pert 19-39 (μικτή), Μάστερς/OPENX-pert 40+ (μικτή), ΟΠΕΝ FUN Ανδρών, ΟΠΕΝ FUN Γυναικών θα λάβει Κύπελλο. Οι πέντε πρώτοι ποδηλάτες κάθε κατηγορίας, όπως αυτές αναφέρονται παραπάνω, θα καλεστούν στις απονομές και θα λάβουν μετάλλιο. Όλοι οι ποδηλάτες θα εμφανιστούν στις απονομές με την αγωνιστική τους εμφάνιση. Δεν επιτρέπεται να τοποθετούνται στα βάθρα, ποδήλατα ή άλλα αξεσουάρ (πχ. παγούρια) κατά την διάρκεια των απονομών.

Χρηματικά Έπαθλα: Ο διοργανωτής Όμιλος θα προσφέρει χρηματικά έπαθλα στους νικητές, ως ακολούθως:

 

ΘΕΣΗ

ΑΝΔΡΕΣ

ΕΦΗΒΟΙ/ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΜΑΣΤΕΡΣ

50€

30€

30€

20€

20€

10€

15€

 

15€

 

Τα έπαθλα στην κατηγορία Γυναικών και Νεανίδων θα δοθούν σε μικτή κατάταξη. Τα έπαθλα στην κατηγορία Masters θα δοθούν σε μικτή κατάταξη.

 

Αποτελέσματα: Θα ανακοινωθούν στην γραμματεία των αγώνων με την ολοκλήρωση κάθε κατηγορίας, καθώς και όλα συγκεντρωτικά στην ιστοσελίδα www.mtb-cup.com

Διευθυντής αγώνα: Ζωναράς Δημήτριος, πληροφορίες: 6970402917

Αλυτάρχης: Κωνσταντόπουλος Δημήτριος (Κομισάριος UCI για τα off-road αγωνίσματα)

Διαδρομή/Υψομετρικό διάγραμμα:

 

Event powered by:

 

Sponsors:

 

Διοργανωτές: